Logo
Nevíte si rady? Kontaktujte nás na chatu, nebo pošlete mail.
(Po-Pá, 9-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
10.06.2020
Naturehike trekový ultralight batoh 60+5l 1160g
Představujeme Vám batoh pro sezónu 2020, který vyniká svojí lehkostí, ale zároveň perfektním ergonomickým tvarem, který drží díky vestavěnému hliníkov... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Naturehike - test samonafukovací karimatky C035
Pokud se právě rozhodujete o pořízení nové (nebo dokonce své úplně první) karimatky, můžete být trochu zaskočeni množstvím variant, které jsou dnes na... číst celé
Naturehike - test stanu Cloud Up2 10D
Stany Cloud Up jsou nepochybně oblíbenou sérií přístřešků od Naturehike. Mě, jakožto nadšenci do horské turistiky a ultralightu, zaujala varianta "Clo... číst celé
Naturehike - test trekové hůlky ST07
Trekingové hole jsou skvělým parťákem na kratší i delší procházky – a to jak v přírodě, tak ve městě. Nejeden turista považuje hůlky za naprosto běžno... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Společnosti ProCode s.r.o., se sídlem Josefy Kolářové 376/11, České Budějovice 2, 370 05 České Budějovice, IČ 04671635, Spisová značka C 24432/KSCB Krajský soud v Českých Budějovicích (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí  zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Naturehike - test samonafukovací karimatky C035
Naturehike - test samonafukovací karimatky C035
Pokud se právě rozhodujete o pořízení nové (nebo dokonce své úplně první) karimatky, můžete být trochu zaskočeni množstvím variant, které jsou dnes na... číst celé
Naturehike - test stanu Cloud Up2 10D
Naturehike - test stanu Cloud Up2 10D
Stany Cloud Up jsou nepochybně oblíbenou sérií přístřešků od Naturehike. Mě, jakožto nadšenci do horské turistiky a ultralightu, zaujala varianta "Clo... číst celé
Naturehike - test trekové hůlky ST07
Naturehike - test trekové hůlky ST07
Trekingové hole jsou skvělým parťákem na kratší i delší procházky – a to jak v přírodě, tak ve městě. Nejeden turista považuje hůlky za naprosto běžno... číst celé
Naturehike  - test batoh 40+5 Ultralight
Naturehike - test batoh 40+5 Ultralight
Vybrat si správný batoh na turistiku může být pro někoho pořádný oříšek. Batohů je na trhu nespočet, každý má trochu jiné specifikace a obzvlášť turis... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Informace pro zákazníky

 

 
Kontakty
Zákaznická podpora Naturehike
Zákaznická podpora Naturehike
(Po-Pá, 9-17 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz