Logo
Nevíte si rady? Kontaktujte nás na chatu, nebo pošlete mail.
(Po-Pá, 9-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
10.07.2020
Naturehike opakovaně použitelný TPU kelímek
Ultralight kelímek, který jen složíte a vložíte do kapsy. Už žádné neekologické plýtvání. Obsah 200ml a s váhou pouhých 9g jej u sebe ani nepocítíte. ... číst celé
10.06.2020
Naturehike trekový ultralight batoh 60+5l 1160g
Představujeme Vám batoh pro sezónu 2020, který vyniká svojí lehkostí, ale zároveň perfektním ergonomickým tvarem, který drží díky vestavěnému hliníkov... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Naturehike - test karimatky NH17T024-T
Ahoj hikeři, dnes máme recenzi na spací karimatku Naturehike. Existuje spousta karimatek od Naturehike, ale my se podíváme dnes konkrétně na NH17T024-... číst celé
Naturehike - test stanu Star River 2
Tento týden se na blogu podíváme na zajímavý čtyřsezónní stan: Naturehike Star River 2. Vzhledem k tomu, že se zde počasí zhoršuje, je trochu chladno ... číst celé
12.01.2020 Obecné
Naturehike - co jsme za značku ?
Není snadné se dostat do podvědomí horalů, hikerů a všech nadšenců pro pobyt venku. Na ceně nabízených produktů samozřejmě záleží, ale rozhodně to nen... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Společnosti ProCode s.r.o., se sídlem Josefy Kolářové 376/11, České Budějovice 2, 370 05 České Budějovice, IČ 04671635, Spisová značka C 24432/KSCB Krajský soud v Českých Budějovicích (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Naturehike - test karimatky NH17T024-T
Naturehike - test karimatky NH17T024-T
Ahoj hikeři, dnes máme recenzi na spací karimatku Naturehike. Existuje spousta karimatek od Naturehike, ale my se podíváme dnes konkrétně na NH17T024-... číst celé
Naturehike - test stanu Star River 2
Naturehike - test stanu Star River 2
Tento týden se na blogu podíváme na zajímavý čtyřsezónní stan: Naturehike Star River 2. Vzhledem k tomu, že se zde počasí zhoršuje, je trochu chladno ... číst celé
Naturehike - co jsme za značku ?
12.01.2020 Obecné
Naturehike - co jsme za značku ?
Není snadné se dostat do podvědomí horalů, hikerů a všech nadšenců pro pobyt venku. Na ceně nabízených produktů samozřejmě záleží, ale rozhodně to nen... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Informace pro zákazníky

 

 
Kontakty
Zákaznická podpora Naturehike
Zákaznická podpora Naturehike
(Po-Pá, 9-17 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz