Logo
Nevíte si rady? Kontaktujte nás na chatu, nebo pošlete mail.
(Po-Pá, 9-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
10.07.2020
Naturehike opakovaně použitelný TPU kelímek
Ultralight kelímek, který jen složíte a vložíte do kapsy. Už žádné neekologické plýtvání. Obsah 200ml a s váhou pouhých 9g jej u sebe ani nepocítíte. ... číst celé
10.06.2020
Naturehike trekový ultralight batoh 60+5l 1160g
Představujeme Vám batoh pro sezónu 2020, který vyniká svojí lehkostí, ale zároveň perfektním ergonomickým tvarem, který drží díky vestavěnému hliníkov... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Naturehike - test karimatky NH17T024-T
Ahoj hikeři, dnes máme recenzi na spací karimatku Naturehike. Existuje spousta karimatek od Naturehike, ale my se podíváme dnes konkrétně na NH17T024-... číst celé
Naturehike - test stanu Star River 2
Tento týden se na blogu podíváme na zajímavý čtyřsezónní stan: Naturehike Star River 2. Vzhledem k tomu, že se zde počasí zhoršuje, je trochu chladno ... číst celé
12.01.2020 Obecné
Naturehike - co jsme za značku ?
Není snadné se dostat do podvědomí horalů, hikerů a všech nadšenců pro pobyt venku. Na ceně nabízených produktů samozřejmě záleží, ale rozhodně to nen... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Společnosti ProCode s.r.o., se sídlem Josefy Kolářové 376/11, České Budějovice 2, 370 05 České Budějovice, IČ 04671635, Spisová značka C 24432/KSCB Krajský soud v Českých Budějovicích (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@naturehikecz.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Naturehike - test karimatky NH17T024-T
Naturehike - test karimatky NH17T024-T
Ahoj hikeři, dnes máme recenzi na spací karimatku Naturehike. Existuje spousta karimatek od Naturehike, ale my se podíváme dnes konkrétně na NH17T024-... číst celé
Naturehike - test stanu Star River 2
Naturehike - test stanu Star River 2
Tento týden se na blogu podíváme na zajímavý čtyřsezónní stan: Naturehike Star River 2. Vzhledem k tomu, že se zde počasí zhoršuje, je trochu chladno ... číst celé
Naturehike - co jsme za značku ?
12.01.2020 Obecné
Naturehike - co jsme za značku ?
Není snadné se dostat do podvědomí horalů, hikerů a všech nadšenců pro pobyt venku. Na ceně nabízených produktů samozřejmě záleží, ale rozhodně to nen... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Informace pro zákazníky

 

 
Kontakty
Zákaznická podpora Naturehike
Zákaznická podpora Naturehike
(Po-Pá, 9-17 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz