Logo
Nevíte si rady? Kontaktujte nás na chatu, nebo pošlete mail.
(Po-Pá, 9-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
10.06.2020
Naturehike trekový ultralight batoh 60+5l 1160g
Představujeme Vám batoh pro sezónu 2020, který vyniká svojí lehkostí, ale zároveň perfektním ergonomickým tvarem, který drží díky vestavěnému hliníkov... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Naturehike - test samonafukovací karimatky C035
Pokud se právě rozhodujete o pořízení nové (nebo dokonce své úplně první) karimatky, můžete být trochu zaskočeni množstvím variant, které jsou dnes na... číst celé
Naturehike - test stanu Cloud Up2 10D
Stany Cloud Up jsou nepochybně oblíbenou sérií přístřešků od Naturehike. Mě, jakožto nadšenci do horské turistiky a ultralightu, zaujala varianta "Clo... číst celé
Naturehike - test trekové hůlky ST07
Trekingové hole jsou skvělým parťákem na kratší i delší procházky – a to jak v přírodě, tak ve městě. Nejeden turista považuje hůlky za naprosto běžno... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Společnosti ProCode s.r.o., se sídlem Josefy Kolářové 376/11, České Budějovice 2, 370 05 České Budějovice, IČ 04671635, Spisová značka C 24432/KSCB Krajský soud v Českých Budějovicích (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 2 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Naturehike - test samonafukovací karimatky C035
Naturehike - test samonafukovací karimatky C035
Pokud se právě rozhodujete o pořízení nové (nebo dokonce své úplně první) karimatky, můžete být trochu zaskočeni množstvím variant, které jsou dnes na... číst celé
Naturehike - test stanu Cloud Up2 10D
Naturehike - test stanu Cloud Up2 10D
Stany Cloud Up jsou nepochybně oblíbenou sérií přístřešků od Naturehike. Mě, jakožto nadšenci do horské turistiky a ultralightu, zaujala varianta "Clo... číst celé
Naturehike - test trekové hůlky ST07
Naturehike - test trekové hůlky ST07
Trekingové hole jsou skvělým parťákem na kratší i delší procházky – a to jak v přírodě, tak ve městě. Nejeden turista považuje hůlky za naprosto běžno... číst celé
Naturehike  - test batoh 40+5 Ultralight
Naturehike - test batoh 40+5 Ultralight
Vybrat si správný batoh na turistiku může být pro někoho pořádný oříšek. Batohů je na trhu nespočet, každý má trochu jiné specifikace a obzvlášť turis... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Informace pro zákazníky

 

 
Kontakty
Zákaznická podpora Naturehike
Zákaznická podpora Naturehike
(Po-Pá, 9-17 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz